За нас

ИНТЕР ЕЛИТ” ЕООД не е просто строителна компания, а работеща система от професионалисти, които работят с класа и отговорност. Нашата компания има за цел да ви предложи обслужване на европейско ниво и да Ви даде най-добрата цена! Ние ще направим оглед на място и ще Ви изготвим първоначална оферта! Ние можем да Ви бъдем полезни във всички ремонтни и строителни услуги, ремонт до ключ, ремонт и строителство, довършителни работи, нестандартни решения, венециански мазилки, саниране и ремонтни услуги на обществени и жилищни сгради, подмяна на техните врати за входа, заедно с пощенски модули или индивидуални пощенски кутии, както и всякакви изработки от метал!

Политиката на „ИНТЕР ЕЛИТ” ЕООД е винаги да работи само с най-качествени материали, отличното изпълнение в срок и гаранцията, която ще даде след завършването. През 2013 година ще ви изненадваме с промоции за строително-ремонтни услуги, пакетни цени и много други.

Строителна фирма ”ИНТЕР ЕЛИТ” ЕООД София извършва: ремонт и строителство, ремонт до ключ и строителни услуги на достъпни цени, ремонт на баня, ремонт на апартамент, довършителни работи и строителни ремонти.